Doamne ajuta ! Oamenii legii sunt pe urmele ucigasilor lui Abel. Crima din saptamana patimilor, la final ?

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Doamne ajuta ! Oamenii legii sunt pe urmele ucigasilor lui Abel. Crima din saptamana patimilor, la final ?

 1. Unknown says:

  Se zvoneste ca este in padurea din Vladimirescu…

 2. Simona says:

  sunt socata…nu cunosc pe acest barbat dar imi imaginez oarecum prin ce trece familia si apropiatii…Dumnezeu sa aiba grija de noi toti si de Abel Apostol. In ce tara traim…

 3. caesar77785 says:

  Alina Buleu joaca un teatru perfect.! Stie prea bine tot ce s-a intamplat cu Abel Apostol.!!!! Si,pe de alta parte,da,Adrian Buleu afirma adevarul cand spune “nu eu l-am omorat.!” Doar ca el a comandat crima.!!!! – din afirmatia lui reiese foarte clar ca este vorba de crima.!!!!!

 4. caesar77785 says:

  Autoritatile sa adopte procedee de interogare anti-tero ,cu mult mai eficiente decat bataia.!!!1 – gen Guantanamo Prison ,ca de exemplu : expunere la temperaturi extreme,la scurte intervale de timp,zgomote la multi decibeli pentru mai mult timp,lovirea testicolelor cu varful unui creion,etc

  • Simona says:

   metodele astea contravin drepturilor omului…suntem o tara civilizata, europeanaČ™ haideti sa nu ne intoarcem in trecut…tortura dar si instigarea la tortura sunt tousi infractiuni. Este adevarat ca, cu greu poti numi om un criminal sadic si cu sange rece cum este cel care i-a luat viata lui Abel Apostol. Sa speram ca mai devreme sau mai tarziu se va face dreptate (si aici si in viata de dincolo)

 5. caesar77785 says:

  Alina Buleu trebuie sa fie interogata in mod repetat si la scurte intervale de timp si sa i se studieze FISA PSIHOLOGICA.!!!!!!11 – ESTE FEMEIE SI,……VA CEDA MARTURISIROR,MAI REPEDE CA ADRIAN BULEU.!!!!!

 6. caesar77785 says:

  O alta metoda ce ,este posibil sa dea roade : TINEREA IN SINGUATATE TOTALA LA IZOLATOR A LUI ADRIAN BULEU SI EMITEREA I INTERIORUL CELULEI A VERSETOR BIBLICE REFERIROARE LA CONDAMNARE SI JUDECATA DIN PARTEA LUI DUMNEZEU.!!!!! DUMNEZEU-CU SIGURANTA-……STIE UNDE SE AFLA,IN PREZENT,ABEL APOSTOL.!!!!!!!! – DOAMNE AJUTA

 7. Din Noua Zeelanda says:

  Da, si eu cred la fel. Ca aceasta femeie, Alina este complice. Si ea stie tot, inclusiv unde e acum Abel. Cat despre criminali, probabil ca sunt mai multi. Insa acest individ, Buleu(pericol public) va ceda pana la urma… Eu asa sper si ma rog ca Dumnezeu sa ii franga inima si sa ii pare rau, marturisind ce a facut pana la urma… Pacat….nu merita Abel asa sfarsit…E ca si in Biblie….Abel, ucis cu sange rece de fratele lui, Cain ..numai din motiv de invidie…..Oricum sangele lui i se va cere din mana acestui criminal. Si noi ne rugam de aici din NZ. Domnul sa faca o minune!!!Sa intareasca Dumnezeu familia lui!

 8. Giagim Sergiu says:

  Eu am o alta parere dar prefer sa tac din motive personale….. bafta la gasirea cadavrului asta daca il mai gasiti …..

  • andrea says:

   daca preferi sa taci, de ce ma rog te bagi in seama? stai in banca ta, daca consideri ca stii ceva, ce anchetatorii nu stiu fii demn si spune. daca nu abtine-te de la alte comentarii.

   • Giagim Sergiu says:

    Poate ca stiu andrea poate am vazut mai mult decat crezi tu un lucru ii sigur sunt 3 barbati care au fost la uciderea lui Abel ……mai mult deata nu pots spune cand voi avea informati clare cu privire la caz voi zice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s